Wednesday, May 15, 2013

Shopping together

Assalamualaikum....

Entry yg sepatutnya dah lama published tapi tertangguh-tangguh. hiks. Tak kesah la kan janji ada, ngehehehe! Last month (hamaigadddd gila dah lama ye uolss.) kita cari juga masa untuk keluar dgn dua gegirls (Amalina & Ayna) kita. Memang susah nak keluar bertiga memandangkan sorang (Ayna) lagi dah kawen yek. Finally bila dah masing2 setuju mencapai kata sepakat marilah kita pergi berseronok! Yeayyyyy! ;p

macam biasa la kalau keluar ngan budak kecik ni mmg asek kena jadi driver je, tension mak! Ktorang pickup Ayna dekat area Kelana Jaya.


Ktorang mencapai kata sepakat untuk berseronok di Sunway Pyramid sebab dkt dgn rumah Ayna. Senang nak balik bila laki dia call, eheheheh. Motif utama saje jalan-jalan sebab dh lama tak jumpa. Nak main ice skating tapi weekend memang ramai la orang, sobsobbbs. Terus tak jadi main. So kita terus g lepak makan jelaaaa.


Masing-masing kebulur jugak, moh kita ke Full House Cafe. Ni first time okay try kat sini, not bad makanan dia. Salah satu menarik perhatian tentulah sebab decoration dia yg ala-ala sweettttttttttt angat sume colour putih, K fine cantik sangat! Pastu berangan fefeeling princess sat walaupun kat umah ari-ari jadi princes, muahahahahaha! 

Haa nampak tak dah start fefeeling dah ni~ Ishk2.

Dalam ni siap boleh cuci mata shopping skali tau sebab dalam tu ada jugak section jual baju2.

Yang penting ada kete ni okay. Tapi x leh nak gegediks masuk dalam tu laaa. amek gambar kat luar je.


Mira, Ayna, Amalina.


Tutti Fruity tak dilupakan, hehek.


Lepas makan, ktorang jalan-jalan tgk barang. Asalnya nak shopping secara berhemah tapi maklumlah sifat semulajadi yang terlebih sikit dan banyak, kekekeke! Dari dulu kalau shopping mesti nak beli sama je, kalau boleh sume brg nak sama. Haritu ktorang beli baju sama! Dua baju sama plak tu! tapi colour je la lain-lain, hihiks. memang gediks.




Jumpa lagi nanti! Bubyeeee~~


1 comment:

Anonymous said...

Allow me bring up Superboy-Prime. He is an example of what Superman can do when he
doesn't maintain again, have any moral compass, and is strictly driven by rage and revenge. Prime, has killed a number of (probably 47) Green Lanterns, and countless other DC Tremendous Heroes and Villians. The Complete DC Universe knows that Prime will and has the power to destroy planets and each and every person that he comes across, bar none. So if which is what small Superboy-Prime can do, imagine what Superman can do, if he decides to allow loose.
Know in World War Hulk, we see Hulk, not as a idiot who cannot consider or reason, and just smashes, but a single that has average intelligence. Strength and other powers on par with Superman( for your Marvel universe). Hulk, proves himself like a wise strategist throughout the series, and even like a prudent leader. Hulk destroys creatures that no a single else could destroy on that world, proving that he's within the class of powers of
Superman.
trying to decide who would win Hulk or Superman is like trying
to decide Chicago or New York pizza. But in this example Superman could
win "IF" he takes Superboy Primes's attitude and just rips the Hulk in half ahead of items get out of hand. the Hulk will win if Superman goes his usual boyscout route and takes his time. WW Hulk shows that Hulk will destroy his enemy, whilst Superman has however to show he's willing
to tap into his potential serial killer side and tear individuals a
new one.
So maybe the question ought to be who would win
Superboy-Prime or Hulk?
SuperBoy_Prime of course. Constantly bet on the deranged serial killer, they seem to often
win. And he seems to become the only person in either Dc or Marvel
to truly have Accurate INVULNERBILITY, and he genuinely uses it.


Stop by my web page :: premature ejaculation exercises in hindi