Tuesday, October 1, 2013

Month of Love (Engagement & Wedding)

Assalamualaikum...

Nabila's Engagement (17/9/13)

Bulan syawal bulan orang bertunang, kawen.. Dalam bulan ni jugak la one of my bestfriend bertunang. Yang ni memang excited sikit sebab memang suddently okay! Memula dia whatapp dalam group ktorang memang I la orang pertama tak caya,, hahahaha. jahat gila. Yela of course la ada reason kita tak caya sebab baru je hari tu terserempak dgn tunang dia (time tu belum tunang la), siap borak lagi dia kata dia balik kampung sebulan, So bila masa lak nak tunangnya, hikhik. Rupanya sume misunderstanding. LOL. Selamat sudah kawanku, semoga dipermudahkan semuanya babe sampai hari bahagiamu. :) 





Ni sume gang masa study dekat Segamat dulu. :)
Happy for you dear.



Nik Faziaty's Solemnization (25/8/13)

Ni kawan baik time sekolah menengah, dari form 2. :) Time sekolah tiga serangkai, (Mira, Nik, Timah). Timah dah selamat kawen tahun lepas, Nik pulak ikut jejak langkahmu, daku tunggu jelaaa yang mampu, kehkeh. 

Majlis akad nikah bulan syawal, so dia buat sekali open house, panggil kawan-kawan sekali, senang kan mcm tu. huhuhu. InsyaAllah reception 3 November nanti kita jumpa lagi okay. :)

Semoga berbahagia bersama suamimu, lepas ni tak boleh la iols asek kacau u je, hiks. 
Cepat-cepat dapat baby plss!

Love you more.



Syahiman dan Shahida's Wedding Reception. (15/9/13)

Wedding Gman, kawan sekolah jugak. Couple ni dari zaman sekolah lagi, mmg legend la sbb bertahan smpai sekarang, dan kawen. Panjang jodoh dorang ni. :) Kawan yang lain semua dah bertukar pasangan bila time kawen, hiks. Wedding reception at Institut Kraf Negara Rawang.

Pengantin sama cantik dan comel. :)
Tahniah sha, semoga berbahagia sampai ke syurga, amin.


Wedding ialah tempat berkumpulnya gang sekolah ktorang! hehehehe.
Yang ni memang sekali reunion dgn budak2 sekolah lah sebab reramai jumpa dekat sana. :)
Happy moment remains forever.

Gadis-gadis

Sweety Ayna & Amalina

Pasni berangan sape pulak nak kawen ni~~ huhuhu.
Start bulan november dah bersusun schedule iols nak pergi wedding orang. :)
See u guys! 


3 comments:

zarifahmr said...

wah ika pun ada jadi bridesmaid. satu matrik satu dewan kuliah hehe

Marya Hana said...

Sebaya kita semua dah jalan, hahaha.
So ur turn bila? Soalan cliche!

PwettyPearl said...

hi mira, i was blog hopping, n suddenly bump into yours :)if you dun mind, pls follow me back at http://pwettypearl.blogspot.com =)